Cementdekvloeren

Het leggen van een goede vloer is een vak apart. De juiste combinatie tussen zand en cement maar ook de juiste afwerking is belangrijk voor de duurzaamheid en dus de mogelijkheden voor het gebruik van de vloer. Vind een goede vloerlegger die de kennis, materieel en personeel in huis heeft om een jouw vloer te leggen.

Een cementdekvloer is voor elk bouwproject een essentieel onderdeel. Het is een van de fundamenten van een woning. Als een vloer goed is gelegd, dan zijn de mogelijkheden onbeperkt. Of er nu vloerbedekking op komt of parket, alles is mogelijk (ook als u besluit om vloerverwarming te nemen).

Tussenlaag

Net als bij andere activiteiten is het belangrijk dat een vloerlegger ook bij cementdekvloeren gebruik maakt van de laatste nieuwe methodes. Er kan bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van Gyvlon gietdekvloer welke de tussenlaag is die de functie vervult van een harde uitvlaklaag op een draagvloer. Het doel van deze overgangslaag is een vlakke ondergrond voor de uiteindelijke vloerbedekking te verkrijgen. De gietdekvloer vormt zodoende een onderdeel van het vloersysteem.